Skills trainingen

Workskillstrainingen

Deze trainingen zijn voor jongeren die het moeilijk vinden om de juiste opleiding te kiezen die bij hen past of ze hebben een verkeerde opleiding gekozen en weten niet hoe ze een verandering daarin moeten aanpakken. In één week (vijf ochtenden) komen deze jongeren erachter waar ze goed in zijn / wat ze willen bereiken / welke opleiding / richting / werk het beste bij ze past. Aan het einde van de week hebben ze een concreet stappenplan waar ze meteen mee aan de slag gaan. Deze training wordt in groepsverband gegeven. Perfect voor middelbare scholen om hun studenten te ondersteunen in hun verdere keuzes voor de toekomst.

i-Skillstraingen

Een i-skills coachingstraject is een maatwerk traject van 6 bijeenkomsten van 1 uur. De aanpak is erop gericht het zelfvertrouwen weer op te bouwen en deelnemer daarnaast vaardigheden aan te leren die bijdrage aan het verwerven van een vervolgopleiding, stage of werkplek (probleemoplossend vermogen, werk/studie zoek vaardigheden en zelfsturingsvaardigheden). Wie ben ik? Wat wil ik en waar sta ik voor. Met deze training kom je meer over jezelf te weten wat betreft eigen inspiratie, eigenschappen en vaardigheden.

Om deze skillstrainingen te mogen geven heb ik bij TNO een training gevolgd en mijn certificering behaald. www.tno.nl/skills

Brochures en media

Brochures

BROCH001-300x200Pakket-Vitaal-blz-1-2-1


Media
Krantje-214x300Schermafbeelding-2014-01-28-om-11.26.49