top of page

MatriXcoaching

MatriXcoaching: FAQ

WAT IS MATRIXCOACHING?

Het coachen volgens de MatriXmethode is op een snelle en effectieve manier om leer-, gedrags-, mentale-, en emotionele problemen aan te pakken. De methode is gebaseerd op NLP (neuro linguïstisch programmeren). Een enkelvoudige angst of blokkade pakken we binnen 2 sessies aan.

VOOR WIE IS MATRIXCOACHING?

Als je even hulp nodig hebt bij bijvoorbeeld: 'een overvol hoofd', angsten, blokkades, onzekerheden, nare herinneringen, faalangst, boosheid. Of heb je problemen en wil je daar liever niet over praten maar wil je wel van dat nare gevoel of vervelende gedachtes af? Iedereen kan gecoacht worden met de MatriXmethode: kinderen, jongeren, studenten, volwassenen.

MATRIX COACHING EN EMOTIES

Ieder mens ziet, hoort, voelt en denkt. Iedereen doet dat op zijn eigen ontwikkelde manier, dit zijn individuele strategieën. Om problemen aan te pakken kijken we samen waar de beleving zit. Hier gaan we vervolgens mee aan de slag. Je kunt hierdoor echt van nare gevoelens en of gedachtes af komen.

MATRIX COACHING EN WERKEN

Mensen op de werkvloer zo goed mogelijk begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling, hier biedt MatriXcoaching vele mogelijkheden. Werknemers leren naar hun eigen informatieverwerking te kijken, kunnen hier structuur aanbrengen , lossen eventuele angsten en/of blokkades op. Een beter zelfmanagement, effectievere communicatie en lekker in je vel zitten zorgt voor een betere werksfeer en doelgerichter teamwerk. Burn-out kan op deze manier van coachen vaak worden voorkomen worden. MatriXcoaching preventief inzetten voorkomt veel verzuim.

MATRIX COACHING EN LEREN

Inzicht krijgen in je eigen informatie verwerking is een prachtige basis om je handige denk strategieën eigen te maken. Als je weet wat er in jouw hoofd omgaat en waar je alle informatie opslaat dan kun je makkelijker nieuwe dingen onthouden. Hebben we de basis gelegd met MatriXcoaching dan kan ik je leren mind mappen waardoor het leren veel leuker gaat worden en je tijd bespaart.

Ervaringen

MatriXcoaching: Testimonials

“Als ik had geweten hoe makkelijk het is en het resultaat wat ik ervan heb was ik veel eerder gekomen! Ik zit nu weer heerlijk in mijn vel, ben weer echt blij met mijzelf en sta weer met een grote glimlach, vol positiviteit in het leven. Met een open blik naar de toekomst!”

“Waar ik nog steeds van geniet… van mijn opgeruimde hoofd! Het is zo lekker dat mijn werk niet de hele dag en nacht door mijn hoofd spookt maar veilig in een laatje zit en er niet te vaak onnodig uit komt, heerlijk. Ook ontplof ik niet meer zo tijdens situaties met mijn zoon, ik baal er soms nog wel van maar het voelt niet meer zo vreselijk.Ik ben er nog niet helemaal maar het voelt al zo veel beter allemaal en dat na een sessie!”

“Ik heb Het MatriX coachen als heel prettig ervaren. Het voelde als speciale aandacht en tijd voor mijzelf… Zelfs dingen uit het verleden kwamen naar boven en werden opgeruimd en verwerkt. Het ruimt heerlijk op in mijn hoofd!Je voelt je daarna vrij en licht….echt fijn. Ik heb het ook bij mijn zoon van 10 jaar toegepast en bij hem werkt het ook. Hij heeft vaak angsten vooral ’s nachts. We benoemen zijn angsten en ruimen ze stuk voor stuk op. Hij kan het ook zelf nu… Voor hem en mijzelf werkt het heel goed! Ik ben je nog steeds dankbaar…want het werkt echt!”

“Vooraf stond een sociaal-emotioneel probleem centraal in mijn hoofd, waardoor mijn andere functioneren beïnvloed werd. De negatieve gevoelens van dit probleem heb ik met de Matrix Methode kunnen verwijderen, waardoor ik nu beter functioneer.”

“Mijn hoofd voelt na een sessie met de MatriXmethode al veel opgeruimder! Door mijn “volle hoofd” voelde ik mij vaak moe en had ik regelmatig last van hoofdpijn. Heel grappig om te merken dat dit echt werkt! Ik heb veel meer energie en ook de hoofdpijn is een stuk minder geworden.”

“In iets meer dan een uur weet Annemiek je zodanig te leiden dat je je gedachtes leert ordenen en je ‘gedachtes kan opruimen’ of in mijn geval je hoofd even helemaal leeg maakt. Als ik soms loop te malen omdat ik teveel dingen tegelijk moet/wil doen, ga ik bewust de oefening van de MatriXmethode doen en dat geeft rust en overzicht. De oefening is zo eenvoudig dat je hem op elk moment en overal kunt doen.”

“Met de MatriXmethode leer je je emotionele frustraties los te laten en te laten verdwijnen uit je lichaam. Zowel lichaam als geest komen tot rust. Mocht je angst/onrust terugkomen, denk aan het moment van de sessie en je kan het zelf weer laten verdwijnen. Nogmaals bedankt Annemiek.”
“Ik ben sinds enkele weken bekend met de MatriXmethode. Na een keer bij Annemiek te zijn geweest waren mijn problemen grotendeels naar de achtergrond verdwenen. In de 15 jaar dat ik hulp heb gezocht voor mijn angsten heeft nog niemand bereikt wat Annemiek in een keer heeft bereikt. Zo heb ik geprobeerd om via psychologen, psychiaters, maatschappelijke instellingen van mijn angsten af te komen maar dit mocht allemaal niet baten. Op dit moment heb 3 sessies gehad en dit is ook voldoende om angsten en blokkades weg te halen.”

“Een voordeel van deze methode is dat er niet wordt gevraagd naar je verleden. Er wordt gewerkt in het heden. Dat maakte de drempel voor mij heel erg laag om het gewoon te proberen. En wat ben ik blij met het eindresultaat! De MatriXmethode heeft mij dusdanig positief beïnvloed dat ik overweeg om hier zelf mee te gaan werken na mijn studie. Het is toch prachtig om mensen met, soms al jaren lange, blokkades en angsten weer helemaal hiervan te bevrijden?!”

bottom of page